sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Alkuahdistuksesta kaiken kattavaan puhdistukseen/Piia

1pv tammikuuta ahdisti suunnattomasti kun tämä blogi julkaistiin. Miksi pitää tehä asioista näin julkista?? Nyt oon kuitenki päässy jo aika sinut asian kans ja tuntuu jopa et tämähän saattaa olla ihan huippu juttu, ja persuksille potkija ittensä ruotuun saamiseksi!

Torstai, perjantai, lauantai ja tämä sunnuntai (ja vielä jatkuu..) on kulunut kaappeja läpi käyden ja kämppää kuntoon laittaen. Fiiliksen mukaan kaikki ylimääräinen pois omista nurkista ja kiertoon! Aina löytyy niitä jotka tarvii. Ja todella puhdistavaa tämä on ollukki,suosittelen! Mielikin kevenee kun pääsee ylimääräisestä eroon. (Keho tulee perässä.)


Minä -jolla on kenkiä ehkä muillekki jakaa-, päätin luopua 23 parista kenkiä.
 
Ja luovuin vähän muustakin...

Luopumisien ohella oon treenannu joka päivä hikeen asti. (Tänään pelkkä lenkki auraamattomalla tiellä ja venyttelyä.) Anun kans meillä onkin samat liikunta haasteet nyt 21 päivän ajan. Mukavaa kun on henkinen tuki. ;) Lisäksi ollu omaa treeniä. Kivasti alkaa ku saa heti kunnon tatsin tähän kuntoilun iloon.

Eilen illalla aattelin vähä herkutella (mihinpä se koira karvoistaan pääsis), ja päätin tekaista suklaavanukkaan! Nam! Proteiini-sellaisen. :D Ei vaan tuo valmispussitavara ollut ihan sitä mitä kuva lupaili.. Ens kerralla teen kyllä suoraan rahkaan tai maustamattomaan jugurttiin.

Pieni mutta huomattava ero? Pirtelöä etten sanoisi.

Kirjoittelu-eväinä tänään mansikka-raejuusto rahkaa (mansikat silkkisenä soseena), juurespuikkosia ja riisipiirakkaa,sekä hyvää kofeiinitonta teetä. Helppoa ja nopeaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan kiltisti!