torstai 1. tammikuuta 2015

Anu ja Piia kuntoon - ALOITUSUudenvuodenyönä tehty pikakatsaus omiin vartaloihin paljasti karun tilanteen. Pakko tehdä jotain. Aamulla otettiin aloituskuvat ja mitat. Aika selkeästi näkee että päätös oli oikea. 


Mitat:
Vyötärö 81cm
Lantio 100cm
Reisi 59,5cm
Rinta 91cm/78cm
Hauis 28cm
Pituus 161cm
Paino 67,2kg

Anu

Takana vuoden mittainen massakuuri. Käytännössä aika valtava määrä ruokaa, hyvää ja laadukasta ruokaa ja lisäksi salitreeniä 3-5kertaa viikossa. Kausittain vakavaa kyllästymistä tiukkaan ruokavalioon ja täydellistä repsahtamista ja sallivuutta ruokailuihin. 

Tavoitteena vähentää kehosta painoa (rasvaa) 10kg ja saavuttaa järjettömän upea vartalo, hyvä ja monipuolinen kunto. Lisähaasteita tuo jatkuva sairastelu ja yrittäjän kiireinen, stressaava elämäntyyli sekä kahden kouluikäisen lapsen kanssa touhuilu. 

Mitat:
Vyötärö 84cm
Lantio 98,5cm
Reisi 62cm
Rinta 93,5cm/80cm
Hauis 30,5cm
Pituus 170cm
Paino 73,7kg

Piia:

Viimeinen vuosi on ollut aikamoista jojottelua, kuntoilun ja syömisen kans taistelua. Kausittain on tullut syötyä hyvin ja "oikein",kuten myös kuntoiltua säännöllisesti- taijia 1-2 kertaa viikossa,satunnaista lenkkeilyä ja jonku sortin kotitreeniä.. Ja kohta on saattanu vierähtää useampi viikkokin kun huomaa syöneensä mitä sattuu,eikä oo oikein liikkuakkaan jaksanu. Henkistä taistelua itsensä kans.

Tavotteena saada sen verran läskiä pois kuin kiinteä ja ahistamaton kroppa vaatii.  Oli se sitte 6kg tai 10kg. Tiedän että tämän myötä myös mieli virkistyy ja henkinen puoli kohenee!

Miten alkuun?
Siistitään hieman ruokavaliota. Pois höttöeväät ja turhat namit -tilalle marjoja, täysjyväviljoja ja ihan normaalia kotiruokaa. Herkkupäivän saa pitää kerran viikossa jos siltä tuntuu, maltillisesti Liikuntaa normaaliin tapaan.

Siinä hyvä alku. 
Kuinka pitkälle sillä sitten pääsee? 
Sitä seuraillaan seuraava puoli vuotta. Tervetuloa mukaan seuraamaan miten meille käy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan kiltisti!