sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Kaamea flunssa ja reissun päällä/Piia

Torstaina oli aika taas punnita ja mittailla. Painoa ei alkuun nähden oo puonnu ku puolitoista kiloa,mutta senttejä onkin sitten lähtenyt ihan kivasti. Viime viikosta taas toista senttiä lantiolta. Pikkasen vissiin turvotus laskenu.. 

Torstai aamuna lähettiin myös vähä reissun päälle, sukulaisiin Lahteen, koko perheellä. Flunssa oli jo hiipiny alkuviikosta päälle ja tuntu että pahenee vaan.. Jännitin myös että mitenhän sitä tulee reissussa syötyä. Noh, pakkasin matkalle omia eväitä, mm. hedelmiä ja smoothieta, karjalanpiirakkaa. Lasten kans kun liikkuu, niin pitkällä matkalla on kuitenkin aika välttämätön pysähtyä myös syömään.
Minä söin broilerisalaatin, joka oli aikamoinen pettymys. Broileri oli ihan jees, mutta salaatissa oli kypsentämättömiä vihanneksia pohjalla (1 parsakaalin pala, 2 kesäkurpitsan palaa, ja muutama porkkanan pala), ja annos oli niin pieni että hyvä kun nälkä lähti. Ja hitto vie makso puolet enemmän ku hamppariateria!!


Perjantaina olo oli entistä kurjempi.. Kerkesin jo ajatella että sievästi voisin treenata, mutta luovuin siitä ajatuksesta kun makuaisti alko mennä ja nenän kautta ei happi kulkenu.. Joten tämän viikon treenailut on ollu pelkkää sievää kävelyä. Lauantai oliki jo sitte täyttä tuskaa, kuumetta ei ollu minulla, mutta kohta kolmevuotias puolestaan pötkötteli jo kuumeessa.. :( Kiva automatka oli siis sunnuntaina tiedossa, 7h flunssasena kuumeisen ja flunssasen lapsen kanssa..

Noh, onneksi ei ollu makuaistia niin ei sen puoliin tehny oikein mielikään mitään hyvää. Lauantaina tekastiin välipalaksi vähä protskulättyjä- kananmunia, banaania, omenaa ja proteiinijauhetta, paistettiin kookosöljyssä. Muuten en maistanut, mutta jotain makeutta tuntui suussa. Varmaan se oli se banaani, kun oli miltein mustaksi kypsynyt. Päällä vähä mustaherukkahilloa, varmaan se oli hyvää sekin. :D


Illalla tehtiin sitte vähä pizzaa, sovelletulla pohjalla (gluteenittomia jauhoja, sämpyläjauhoja ja hintsusti vehnäjauhoja) ja jokaisen omilla mielitäytteillä. Kanan, paprikan, oliivin ja aurajuuston lisäksi valkosipulia laitoin tosi reilusti, mutta sitäkään en maistanu. Tuntu vähä tympiältä syödä ku makuelämys jäi välistä. 
Sunnuntain automatka kotiin meni ihan hyvin, mutta sairastelu jatkuu edellee.. Josko sitä ens viikolla tervehtyis että pääsis taas urheilemaankin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan kiltisti!