lauantai 24. tammikuuta 2015

Viikko 3/ Piia

Kulunut viikko on menny sairastellessa, mutta onneksi alkaa pikkuhiljaa helpottaan.
Torstain punnituksessa/ mittauksessa ei tällä kertaa ollut muutoksia kuin painossa. Nyt on alkuun nähden puonnut 2kg, josta olen tyytyväinen. Hissun kissun painoa alaspäin niin josko muutos ois pysyvämpi. :)

Vaikka on flunssa ollut päällä, olen kuitenkin käynyt parilla reippaalla pakkaspäivän kävelyllä, sekä keskiviikkona taiji- miekkatreeneissä ja perjantaina taiji- viuhkatreeneissä. ( Laitan tästä miekka- ja viuhkasarjasta myöhemmin tänne vähän mallivideota niin tiedätte mistä on kysymys, tähän hätään en saa liitettyä niitä tänne.. ) Mutta jotenki tuntuu että ihan ei päällä oleva kumma turhautuminen oikein purkaannu näillä keinoilla.. Joten ajattelinkin että tänään kyllä treenaan kotona! Katotaan sitte mitä kroppa sanoo.
 
Tähän asti treenaaminen on tapahtunut kotona taloudellisista syistä. Kahvakuulan, jumppapallon, vatsarullan, säädettävien tankopainojen ja oman kehonpainon avulla on kuitenkin hyvin saanut tuntuvan ja pitkänkin treenin aikaan, varsinkin jos on pätevät ohjeet- kiitos Anun. ;)
Nyt kuitenkin ajattelin että kohta voisi sen salikortin ostaa, niin pääsisi pois neljän seinän sisältä.

Näillä eväillä uuteen päivään. Ja lenkille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan kiltisti!