lauantai 31. tammikuuta 2015

Viikko 4/ Piia, uuteen nousuun.

Flunssa on vihdoin selätetty ja olen päässyt takaisin elävien kirjoihin! Tuntuikin tuo reilun viikon huilailu siltä että tähänkö tämä nyt tyssäs. Yllättävän pitkältä tuntuu viikkokin tekemättä mitään kroppaa rasittavaa, jos ehtii tottua siihen että urheilee useamman kerran viikossa.

Kulunut viikko onkin ollut sitten toiminnan täyteistä urheilun osalta, uuteen nousuun etten sanoisi.
Torstaina mittailua ja punnittemisia- mitoissa ei mitään isoja muutoksia, paino puolestaan oli tullut pikkasen taas alaspäin, nyt yhteensä n.3kg alkuun nähden. Torstaina kävin myös reippaalla reilun 30min kävelyllä.

Aamupalaa ja mittojen tarkastelua.

Perjantaina oli viuhkatreenit, lauantaina taas reipas kävely.
Sunnuntaina myös reipasta kävelyä reilu 30min ja n. 40min kotitreeniä keskivartalolle, käsille ja olkapäille.
Maanantaina 2 kävelylenkkiä, 30min ja myöhemmin 45min, jonka jälkeen tein vielä reilun puolentunnin jalka- ja keskivartalotreenin.
Tiistaina oli pikkuset aamujumpat,2h lumen lapiointia...Ja illalla sitten n. 50min kotitreeni selkää, olkapäitä ja ojentajia.
Keskiviikkona huilailin sitten miekkatreenien merkeissä.
Torstaina oli taas tullu lunta- ja märkää semmosta, joten sitä lapioin taas n. 2h.
Eilen otin sitte iisimmin ja kävin vaan viuhkatreeneissä.
Tänään käväsin myös taiji-treeneissä lepuuttamassa kehoa ja erityisesti mieltä, teki hyvää! Ja illalla nyt tekasin taas n. 40min kotitreenin.

Keskivartalo on mun ulkopuolinen mittari, siihen kun tuppaa kaikki kertymään.

En varmaan ois välttämättä tarvinu hulluja treenailuja lumen lapioinnin päälle mutta ku poltteli tehä.. Ja kaikki treenit olen siis tehnyt kotona, en ole vielä sitä salikorttia ostanut. Nyt ollaan yritetty vähän katsoa jos käytettynä ostettais jonku näkönen monitoimipenkki, onnistuis moni liike paljo helpommin kotonakin! Miltein hyppysissä oli yksi penkki edullisesti jossa ois voinu tehä hyvin selkää, penkkipunnerrusta, rintaa, vatsoja ja kaikkea muuta kivaa, mutta joku oli ollut mua pikkasen nopeampi ja ehtinyt ostaa sen. :/ 
 Noh, metsästys jatkuu!

 Hyvältä on tuntunut ja ruoka maistunu tosi hyvin. Jotenki ei malttas oottaa kevättä ja kesää että näkis millä mallilla ja tolalla sitten on ittensä kans! :D Eli luottavaisin mielin etiäppäin!

Tänään on herkuteltu pizzalla ja iltapalaksi vielä vähän hedelmäsalaattia tuoreista hedelmistä ja omatekoista vaniljakastiketta, teetä kyytipojaksi ja kirja kainalossa sänkyyn unta houkuttelemaan!
Huomenna en kyllä tee muuta ku öllöttelen ja venyttelen!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan kiltisti!