perjantai 9. tammikuuta 2015

Viikko takana/ PiiaTämmösillä evväillä oon päiviäni alotellu.

Kyllä se vaan aika nopsaa lähtee tuo hiilarimässypöhö laskeutuun ku malttaa vaan pysyä pois herkkukippojen ääreltä. Painoa on huventunu kilon verran ja vyötäröltä lähteny 5cm  O_O.
  Mutta kyllä sen huomaa heti olossakin että ei niin ahista ja purista.

Nuo kotihousut on muuten mukavat jalassa,jos joku epäilee. ;)

Oon miltein joka päivä reenaillu kotona, ja jeij, taiji alkoi taas joululoman jälkeen! Sitä oon harrastanu nyt pari vuotta, keskimäärin 2 kertaa viikossa. Siinä lajissa mieli lepää, jaloista en niinkään sanois.. Tällä hetkellä heilutaan lajissa miekan ja viuhkan kanssa. Ja kyllä tulee hikikin.

Viuhka uupuu kuvasta..

Keskiviikko -ekan viikon viiminen päivä- oli kaiken mukavuuden keskellä nasta persuksissa. Tympäs ja tuntu et mikään ei sujunu. Päivän punnerrushaaste-treeni oli ihan pyllystä ja käsistä loppu voimat tunnottomuuteen asti, enkä ees kerenny ku vasta alottaa. Tuona päivänä ku kaikki tökki, huomasin ajattelevani et kuinka hyvää se suklaa oiskaan.. Ei auttanu ku vetää napa täyteen oikeaa ruokaa (kanaa, riisiä ja salaattia) ja alkaa puuhaileen jotain että sai ajatukset muualle.
Torstai oli sitte onneksi jo taas helpompi, aamu lähti käyntiin 90 min märän lumen lapiointia ja siihen 30min vatsa-ja selkätreeniä päälle. Tänään tunsi tehneensä.

Tänään iltaruualla keitettyä porkkanaa ja kukkakaalta, jauhelihakastiketta, raejuustoa ja läjäpäin salaattia. Simppeliä taasen. Mutta täyttävää.


Huomenna on kummitytön synttärit ja ajattelin syödä siellä kahvin kyytipojaksi palan kakkua. Sen isompia selittelemättä. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan kiltisti!