torstai 5. helmikuuta 2015

Viikko 5 /Anu

Taas torstai! Neljä VIISI viikkoa menty kohti parempaa kuntoa kestävän muutoksen periaattella. Hyviä asioita opittuna ja uusia vielä opitaan. Kuten se, että paino jumittaa aina silloin tällöin eikä siitä kannata välittää. Pari viikkoa junnausta ihan samoissa painoissa meinasi vetää mielen matalaksi vaan usko on niin luja että tää ei kaadu mihinkään.

Aamupalaherkuttelua!

Bataattimuusia, broileria ja salaattia

Viime viikolla kävin oman valmentajani luona kuntotestisssä. Testattiin liikkuvuutta, ketteryyttä ja voimatasoja. Olipahan kokemus. Ihan ekaa kertaa oikeassa lähivalmennuksessa! Pitäähän se valmentajallakin olla valmentaja, itselle/omalle kehitykselle tulee niin helposti sokeaksi ja vetää ittelleen raskaita treenejä viikosta toiseen ilman palautumisia. Kunnes kosahtaa ja makaat sitte kaksi viikkoa peiton alla.. Nyt keskitytään erityisesti siihen, ettei ylilyöntejä tule ja siihe että kroppa ottaa oikeasti treeniä vastaan. Kehonkoostumus on ihan jees ja tulee muuttumaan kesään mennessä ihan eriksi.

Kyykkytekniikkaan haetaan hieman parannusta, tekniikka hajoaa hieman ja sen on oltava huippuunsa viritetty kun otetaan isot raudat kehiin. Penkkipunnerruksen tekniikka on kohdillaan, jee! Leuanveto on haasteista isoin ja siihen ei auta ku opetella tekniikka kuntoon. Samoin ku massaa tiputetaan vähemmäksi niin saadaan emäntä kieppumaan ylös asti. Nyt jää roikkumaan komeesti alas.

Liikkuvuus on kaikinpuolin ihan okei. Vähän ehkä kiristää sieltä sun täältä, lonkankoukistajat ja rintaranka on sellaset alueet, joihin on kiinnitettävä huomiota. Tasapaino ja koordinaatio on ihan ok myös, ketteryyttä haetaan lisää.  

Kaikki osa-alueet tasapainoon, urheilullinen olemus ja hyvä olo tavoitteena. Sitä kohti siis! 

Kuvauksissa hellittelemässä kahvakuulaa
Kahvakuulat menossa kuvaukseen
Sain perjantaina kutsun studiokuvauksiin. Paikallinen yrittäjä tarvitsi mallia ja minähän paukahdin seuraavana aamuna paikalle kahvakuulien kera. Oli yllättävän kivaa ja vaivatonta heittäytyä kuvattavaksi. Heti kun sain alkujännityksen purettua pois pikkujumpalla. Kinesteettinen puoli otti homman haltuun ja kahvakuulia heilutellessa lähes unohdin olevani kuvattavana. "Ei ole tarvetta olla täydellinen inspiroidakseen muita. Antaa ihmisten inspiroitua siitä miten kohtaat epätäydellisyytesi. "

Näinpä juuri. Sinussa on kaikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan kiltisti!