torstai 5. helmikuuta 2015

Viikko 5/ Piia, Cosmopolitanit keskellä viikkoa.

Jaaha, helmikuuta kipitellään hyvää vauhtia eteenpäin. Hassulta tuntuu että jo viisi viikkoa on edetty tätä "terveellisempää" elämää, mutta silti VASTA.. :D

 Maanantaina ruokaa tehdessäni ajattelin valmistaa itselleni samalla pienen välipala- Cosmopolitanin! :D
Omat jutut parhaat jutut- alkoi sitten hihityttään koko idea ja kaivoin kaapista hienon punaisen drinksulasin.
Oon pikkasen vieroksunu noita kaikenmaailman viherpirtelöitä, enkä sitte oo ees vaivautunu pahemmin tutkaileen mitä muuta ne pitää sisällänsä ku pinaattia. :D Nyt kuitenkin ajattelin vilkaista jotain ohjetta, ja googlettamallahan niitä löytyki sitte läjäpäin. Runsauden pula iski ja löin netin kiinni ja ajattelin että eihän se niin vaikeaa voi olla. Ja tyypilliseen minun tapaani sovelsin itse. En ole oikein koskaan osannut hirveän orjallisesti noudattaa mitään ruokaohjeita. 
Tässä kuitenkin lopputulos (joka oli ihan ok, maistu karvaan kiivin ja kesäisen ruohonleikkuu-hajujen sekoitukselta- pois luettuna bensan haju. :D),alas meni välipalana. Ens kerralla vois ehkä työntää banaaninkin sekaan.

 ViherCosmopolitan
1 kuorittu päärynä
1 kuorittu kiivi
n. 2dl silputtua COSMOPOLITAN salaattia :D
n. 1- 1,5dl sitruunavettä (itse käytin hapollista, mutta mielestäni esim. omenamehu vois toimia hyvin!)

Myös salaattina voi mielestäni käyttää jotain muutakin, mitä nyt mieleen tulee! Sitä pinaattia?
Tämäkin oli vain ihka eka kokeilun tynkä, kehittämisen varaa on. :D
Ei muuta ku mielikuvitus käyttöön!
Ainekset vaan blenderiin ja sekasi! Tästä määrästä tuli sopivasti tuo lasi täyteen, ja ai että oli juhlallista juoda tuollasesta lasista keskellä viikkoa! :D Arjestakin voi tehdä kivaa ja juhlallista pikkasilla jutuilla. ;)

Tässä salaattivermeitä joista tein pariksi päivää isoon astiaan salaatit valmiiksi, helpottaa arkea kummasti. Ja salaatti kun on tuommoista vähän "paksumpaa", niin säilyykin ihan hyvin pilkottuna. Kuvassa siis kyseistä Cosmopolitan-salaattia josta ite tykkään. Jämäkät lehdet, voi käyttää jopa taco-kuorien tilalla jos tahtoo kevyemmän version!

Salaattia ja kana-herkkusieniwokkia. Puikoilla syötynä tottakai.
Kasvissosekeittoa raejuustolla ja ruisleipää.

 Tällä viikolla ei mitoissa ja painoissa oo tapahtunu minkäänlaista heiluntaa, suuntaan eikä toiseen. Reenailut on jatkunu edelleen reippaana, omalla vaatehuone- salillani.. :D 3 kertaa viikossa ja pari-kolme reipasta lenkkiä/ viikko + taijia 2-3 kertaa viikossa. Vähän on ehkä väsyttäny enemmän, yöunet jääny vähemmälle (n. 6h :/ ) ku tullu puuhailtua pitkälle iltaan ja aamulla kuitenkin pitänyt aikonaan herätä eskarilainen laittaan kouluun.
 Mutta viikonloppuna sitte nukun ku kullannuppuset menee mummulaan yökyläileen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan kiltisti!