perjantai 13. helmikuuta 2015

Viikko6/Anu

Toiminnantäyteinen viikko takana.  Viikonloppuna tehtiin reissu Jyväskylään Oriflame Passion — tapahtumaan. Se toi edustajan työhön lisää intoa ja motivaatiota.  Toki siellä sai motivaatiota muuhunkin elämään.  Puhujina olivat Henkka Hyppönen aiheena Pelon hinta, Saimi Hoyer aiheesta itseluottamus ja oman elämän hallinta. Lisäksi puhumaan oli "päästetty " Duudsonien HP ja Jarppi. Jokaisella esiintyjällä oli omat vahvuutensa ja tarinansa. Silti kaikki olivat kuin yhteisestä sopimuksesta vahvasti sitä mieltä,että elämässä on oltava rohkeutta ja sopivasti hulluutta JA ennen kaikkea INTOHIMOA siihen mitä tekee. Olkoon se sitten vaikka hiihtäminen tai tv-ura.

Esitykset oli ladattu vahvalla tunnelatauksella. Kyyneleet olivat  silmissä erityisesti Saimin esityksen jälkeen. Hyvät esiintyjät lataavat yleisön täyteen jännitystä ja tunnetta. "Tätä voisi kuunnella vaikka koko päivän! "

Vahva usko itseensä ja tekemiseen auttaa toki pitkälle. Sen lisäksi on tehtävä oikeita asioita ja oltava tekemisissä oikeiden ihmisten kanssa.  Silti saattaa mennä pitkiä aikoja, että jotain tapahtuu. Ja kun tapahtuu ei sekään välttämättä paras ja oikea vaihtoehto. Suunnitelman mukaisesti ja tarvittaessa suunnitelmia muuttaen pääsee tavoitteeseen.  Ihan niinkuin treenaamista ja kiinteytymisprojektiakin ajatellen.  Jos ei yksi asia toimi, kokeile vaihtaa yksi asia kerrallaan ja jos ei toimi niin kokeile vaihtaa taas. Ihan hetkessä muutokset eivät välttämättä toimi,  joten malta odottaa! 

Uusi treeniohjelma ja viikkokalenteri on  alkanut. Kuntopiiriä oman kehon painolla ja salilla perusvoimaa yhdistelemällä on tällä viikolla treenattu. Oikein mukavaa!  Hieman yritti mennä nenä tukkoon ja pelkäsin flunssan iskevän. Latasin vähän isommat hiilariannokset ja treenasin, ja yllättäen oireet olivat poissa.

Nyt hengähtämään viikonlopuksi ja ensi viikolla jatkan työn touhussa. On se vaan kivaa tuo työnteko!  Yrittäjän vapaus ja vastuu! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan kiltisti!