sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Viikko6/ Piia

Kuudes viikko oli ja meni, hirveästi hommaa ja silti välillä tuntui että mitään ei saa aikaseksi. Viikko sitten viikonloppuna sain hetken huilin arjesta kun ystäväni olivat järkänneet minulle mukavan illallisen synttäreitteni kunniaksi. Oli pöperöä toisen perään ja vähän herkku jälkkäriäkin. Ja kyllä...myös muutama lasi alkoholipitoista juomaa.
Ilta oli hauska ja seuraavanakaan päivänä ei kaduttanu,ei ollu tukka kipeänä. Silloin saikin sitten kahvittaa ja kakuttaa sukulaisia ja muita jotka kylään eksyivät. Olin tehnyt kaiken varalta kakun, kokeilumielessä täysin gluteenittoman ja maidottoman. Ihan hyvää oli, pitihän sitä palanen maistaa niin tiesi mitä vieraille tarjosi.

Sain lahjaksi mm. ompelukoneen. Olenko nyt virallisesti vanha?


Treeneistä oon pitäny kiinni vaikka tällä viikolla ei ois hirveästi huvittanu, kun kiirettä ollu muutenki. Kotitreeniä edelleen 3 kertaa/ viikko. Ja lisäksi tietenki taiji. Ehkä vähän löysemmin oon ottanu ku väsymys on painanut. Liekköhän on väsyttänyt myös sen takia kun en ole ehtinyt ulkoilla tällä viikolla, vasta kun tänään. Semmoisen 45min reippaan lenkin kävin kävelemässä.
Mutta tämä taas korjataan tulevalla viikolla kun aikaakin on vähän enemmän! :)

Myös syömiset on vähä kärsiny. "Oikeaa ruokaa" ei oo välttämättä tullu syötyä päivässä ku yhden kerran, välipaloilla pötkitty sitte menemään.. Mutta nooh, nyt taas sitte vähä paremmin tästä ens viikkoon. :D

Tänä viikonloppuna ohjelmistoon on kuulunut elokuvissa käyntiä (Fifty Shades Of Grey) ja mummulassa vierailua. Olin aivan unohtanut että tänään on laskiaissunnuntai, kunnes näin kahvipöydässä herkullisia mummun tekemiä laskiaispullia. Annoin itselleni sitten luvan syödä yhden pienen, ja hyväähän se oli. Nyt on seki hoidettu sitte tälle vuodelle. :D

Nyt vaan toivotaan että ens viikolla aurinko paistaa niin virtaa ja puhtia on enemmän, ja ulkoilua ei voi vastustaa!

Tänään oikeaa ruokaa, pottuja ja jauhelihakastiketta! Ja kosolti salaattia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan kiltisti!