sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Kipuja!! /Anu

Kulunut viikko on ollut haastava!

Ma: kahvakuulaa kaksi tuntia plus kuulien roudaukset autoon ja takaisin. Ihan kiva setti, koko ajan liikkeessä. Jänskätti vähän kun oli uusi ryhmä ja tekniikkatunti muutenkin. 

Ti: Menin tiistaina Novasure - operaatioon Oulaskankaalle ja se sekoitti huolella mun treenit.  Olin ihan varma, että pääsen treenaamaan heti viimeistään torstaina vaan toisin kävi. Tiistaina kun tulin kotiin, niin makasin liikkumatta ensin sohvalla ja sitten makkarin hiljaisuudessa. Kipu oli ihan sietämätön!  Kuin synnytyksen jälkeiset supistukset,  mutta mikään kipulääkemäärä ei auttanut. 
Kun illalla kipuaallot ensin harvenivat ja loppuivat sitten kokonaan, olin ihan poikki. Sain vihdoin syötyä ja hieman puhuttua. Seuraava yö oli kivuton ja nukuin tosi hyvin! 

Ke: Keskiviikkona huilasin aamulla ja illalla menin jo töihin. Elämä maistuu yllättävän hyvin ilman kipuja. Pysäytys tuli ihan hyvään aikaan, kun oon ollu tosi paljon menossa sinne ja tänne. Makoillessa oli aikaa arvottaa elämää. Kahvakuulaohjauksen siten, että tein alkuverryttelyt + liikkuvuudet mukana ja loput ohjasin sanallisesti. 

To: Flunssainen olo, kurkku ihan karhea ja ääni käheä. Ei liikuntaa vaikka kauheasti teki mieli lähteä lenkille pinkomaan. 

Pe: Lepoa ja hyvää ruokaa. Mulle iskee aina kamala mysliriippuvuus kun nenä on tukossa. Ei toiminut tällä(kään) kertaa toivotusti. No, sain sen myslipussin lopun tuhottua ja lupaan, etten osta uutta kaappiin kummittelemaan.

La: Kohtuullisen hyvä olo jo. Lenkki 56min 5*10s vedoilla. Kuntosaliopastusta painonhallintaryhmälle 1h15min ja sen jälkeen omat treenit reilu tunti. Putkirullausta illalla.

Su: Kävelylenkki 58min. Kauhian liukasta oli, nastat pikkusen autto että pysyin hyvässä tahdissa kuitenkin. Kotiintullessa ikävä tunne selässä ja säteilee myös oikeaan jalkaan. SI-nivelen alueella kipua. Tsekkailen ja venyttelen mitä tapahtuu. Taisi eiliset vatsa/kylkiliikkeet tehdä tehtävänsä ja jumittaa mun alaselän taas siihen kuntoon, että putkirullaus ja lepo on ainoat auttavat keinot. Tai sitten selkäterapeutilla käynti. Mitenhän tuo mahtaa olla hiihtolomalla paikalla? 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan kiltisti!