maanantai 16. maaliskuuta 2015

Viikko 10/ Piia

Hirveen tehokasta syvien vatsalihasten treenausta tää yskiminen. :( Ei ota laantuakseen ei, ihan kamala olo ollut jo yli viikon. Nokka valuu-ei valu, on tukossa-ei oo tukossa, yskiä saa kokoajan, pientä lämpöä kokoajan, mutta ei kunnon kuumetta. Ja huimaa,korvat poksuu niistäessä ja pyörryttää. :/ Mut yskiminen näistä ehkä pahin,välillä ihan veri maistuu suussa ku niin paukuttaa. Vois mennä ohi jo! :(
Lääkärissä kun kävin niin sain jotain nuhalääkettä laskemaan limakalvojen turvotusta ja paineen tuntua puolessa päässä..Mutta poskiontelot oli muuten ok,pelkäsin että siellä ois tulehus ollu.

Ei paljo oo viittiny ees lenkillä käydä,kun reipas puhuminenki jo saa keuhkot sätkyttään. Mutta silti on pitäny sinnillä olla töissä, ei vaan oo kehannu heti sairaslomaa hakea.
Mutta muuten on ollut kyllä ihan kivaa tää töihin paluu! Askeleita oon töissä ollessa laskenut (Loop-rannekkeella siis, ja hyvinä päivinä 20 000 askelta täyttyy että heilahtaa) ja aktiivisuustasoa reippaastikkin täyttänyt, käyköön se kuntoilusta tällä hetkellä. Muuten olen vapaa-ajan ottanut ihan levon kannalta. Tänään erehdyin kuitenki vähän pölyjä pyyhkimään ja imuroimaan koko huushollin kun tuo kevätaurinko paljasti karun totuuden paistaessaan sisälle ikkunoista.. Mutta huomattavissa oli että kunnossa en ole, hikeä puski kun imurin kans heilui.. Nyt sitten öllöttelen loppu vapaapäivän.

Mutta silti jotain kivaakin! Paino jatkaa edelleen putoamistaan, sairastelusta ja liikkumattomuudesta huolimatta. Torstaina puntari näytti tasan 69kg! vertailin tuossa ensimmäisiä otettuja mittoja viime torstain mittoihin ja kyllä niitä senttejä vaan on lähteny. Vyötäröltä -9,5cm, lantiolta 6,5cm, reiden ympäriltäkin -4cm. :D Ja paino nyt sen -4,7kg. Nyt kun tätä edistystä katselee niin mieli tekee kahta kauheammin lenkille ja treenaamaan! Edistykseen olen ihan tyytyväinen, mutta silti on sellainen olo että olisinhan voinut kyllä toimia tehokkaamminkin ja saada vielä enemmänkin aikaan.

Sairaspäivän ratoksi reenattiin lasten kans puikoilla syömistä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan kiltisti!