maanantai 23. maaliskuuta 2015

Viikko 11 ja 12?/ Piia

Kyllähän sitä on viikoissa ja päivissä ihan sekaisin... On se tuo työ vaan sellaista että sekoittaa näin alkuun tätä "arkea" johon on ehtinyt muutaman vuoden kotona olon aikana tottua. :D Tuntuu että kokoajan pitää olla työmaalla! Ja nyt kun olen tehnyt paljon työvuoroa joka on n. klo 13-21 (+ajomatkat Iistä Ouluun ja takasi), tuntuu ettei muuta sitten ole ehtinytkään..Ja työvuorot ovat ma-su, 2 vapaa päivää johonkin väliin,yksi on keskiviikkona taiji-harrastukseni vuoksi, ja toinen sitten vähä milloin sattuu. Ja työpäivien päätteeksi on väsyttänyt kyllä ihan lahjakkaasti.

Tämä tautikaan ei vielä ole saattanut itseään päätökseen, ei oo kovin herkkua yskiä viikosta toiseen. Vähän kyllä on jo laantumisen merkkejä näyttänyt, mutta kun kävelyllä olen pari kertaa yrittänyt käydä niin enhän minä siitä ole saanut muuta kuin yskänpuuskan. Ja jos kovin innostuu puhumaan ja nauramaan niin päälle saa kyllä vielä yskiäkkin.
Kävin viime viikolla taiji- tunnillakin, ajattelin että jos minä ihan sievästi.. Kun takani oli yli viikon tauko siitäkin niin pelkäsin että jään muuten paljon muista jälkeen kun ollaan juuri aloitettu uuden chen- sarjan opettelu. Siellä tuli ihan jäätävä hiki!! Ei oo normaalia ei..
Hirveä polte olisi kuitenkin tehdä jotain lihaksia rasittavaa, unissakin Anu minulle sannoo että "Piia sinun pitää liikkua ja urheilla että paranet!" :D Liekköhän ihan noinkaan. :D

Ruoka on maistunu ja välillä ei. Töissä on vuorot välillä sellaisia että saa kyllä kikkailla ja soveltaa että ehtii jotain kunnollista syömään tasaisin väliajoin. Jalkojen päällä ollaan koko päivä 7-8,5h, ja aika smoothie-painotteisia ollut minulla eväät. Helppoa ja nopeaa kiskaista huiviin siltä seisomalta. Kotona sitten olen syönyt sen yhden lämpimän ruuan, joko ennen töihin menoa tai töiden jälkeen.
Viime viikonloppuna halutti sitten hirveästi kaikkea hyvää, kun kuuluisat naisten vaivat teki tuloaan. Tulikin sitten syötyä vähän  mm. vaaleaa valkosipulivoipatonkia ja suklaapatukka. Onneksi tämä ajoittui viikonlopulle kun silloin on itselläni ollut muutenkin lupa syödä vähä höpömmin. :)

Jauheliha-munasörsseliä ja salaattia mahantäytteeksi ennen töihin menoa.
Paino edelleen hiipii alaspäin, viime torstaina tasan 5kg alkupainosta. :) Ens viikolla jos sitten vähän tilannekuvaa missä mennään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan kiltisti!