lauantai 21. maaliskuuta 2015

Viikko 12!/Anu

Ma: Kahvakuulatreenit 60min keskisyke 124/maksimisyke 168
Ti: Uuden kuntopiirin testaamista valmentajan kanssa 56 min keskisyke 142/ maksimisyke 180 sekä intervallit 30 minuutin kävelymatkan aikana 6×10 sekuntia.  Keskisyke 113/maksimisyke 170. Rankka päivä ja aivan ihanan rasittava!
Ke: Kahvakuulatreenit 60min keskisyke 128/maksimisyke 178
To: Kävely 45min,  jossa 5×20 sekunnin vedot 5 minuutin välein. Saatiin kaverin kanssa hyvä tsemppi toisistamme ja viimeisen vedon aikana myös vastaantuleva mies kiritti meitä!

Pe: Taatusti ansaittu LEPOPÄIVÄ.  Vaan eipä siitä meinaa  tulla yhtään mitään, kun on ollut niin paljon hyviä treenejä alkuviikosta.  Polttava hinku oli lähteä miehen kanssa kävelylle tai salille. Luin ja katsoin jotain hömppää telkusta. . Sain siten myös selän ja lantion alueen melko tukkoon. Olin myös tosi kiukkuinen ja kiukuttelin miehelle ihan koko ajan. . Toki selitin mistä on kyse, ja sitten se jo nauratti itseäkin. 

La: Kauan odotettu reissu Superparkiin lasten kanssa.  Ennen sitä tein treenit omalla salilla.  Olipa kevyt treeni. Toisaalta se on ihan hyvä tehdä suunnitelmien mukaan kevyesti kevyellä viikolla. On helpottava tunne itseään helposti ruoskivalle treenaajalle kun ei ole mitään vikaa kevyessä tekemisessä. Ohjelman avulla on helppo edetä eikä ole mitään harhailua viikon aikana. Teen mitä ohjelmassa lukee , ja joskus hieman enemmän. Ihan vain vähän.

Superparkiin otin mukaan sykemittarin ja -vyön. Testasin puistossa mm. pesäpalloa ja seinäkiipeilyä. Lyödessä syke nousi yllättävän paljon (147). Seinällä ollessa myös. Liikunnan riemua koin niin paljon, että luultavasti otan pesäpallon mukaan lajivalikoimaani. Lyöminen on äärettömän mahtavaa ja elämyksellistä!  Juoksuvauhtia tulee olla myös ja sitäkin tulee treenattua nyt ihan mukavasti. 

Su: Kävely 67min josta hölkällä vauhtikestävyysalueen tuntumassa 70%HrMax menin 17 minuuttia.  Keskisyke 115/ maksimisyke 135.  Huikeen haastava keli lenkkeilyyn.

Mieliteot.  Ne ovat olleet seuranani pitkin viikkoa. Ihan hillittömän kova tarve saada herkkuja ja ostinkin jo kaupasta turkkareita ja sipsejä.  Toistaiseksi ne ovat vielä kaapissa avaamatta. Tiedän, että herkkuja voisi syödä maltilla ja tää ei kosahda mihinkään suuntaan jos otan muutaman sipsin. On vain niin hyvä tsemppi päällä laadullisesti hyvän ruoan ja juoman kanssa ettei huvita sotkea sitä. Viime viikolla syödyt etniset ruoka-annokset veivät mahan huonoon kuntoon ja vasta torstaina olin normaali "ihminen ".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan kiltisti!