sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Viikko 13 ! /Anu

Ma: Kahvakuulatreenit 60min sekä 30min kävely koiran kanssa.

Ti: Kuntopiiriä Ouluhallin uumenissa kehonpainolla ja käsipainoilla. Kuvattiin koutsin kanssa myös mun kävelyä, kun nilkka kipeytyy erityisesti silloin kun juoksen. Huolto-ohjeita mukaan ja kehut hyvästä treeniasenteesta.

Ke:Kahvakuulatreenit 60min kovalla teholla. Loppuvenyttelyn aikana testasin spagaattia ja kuului älytön poksahtava ääni.. Tuli hyvin aukinainen olo ja lämpö levisi nopeasti takareiden yläosaan. Vedin tunnin loppuun asti ja ajoin kotiin. Siellä annoin kylmähoitoa ja Perskindolia ulkoisesti takareisivammaan.

To: Kävely muuttui edellisen päivän ongelman vuoksi yläkroppatreeniksi. Jumppailin kotisalilla selkää, rintaa sekä käsivarsia.

Pe: Lepoa ja meno Helsinkiin. NLP -opinnoissa vierähti päivä mukavasti. Kurssikaverin kanssa menimme pariksi tunniksi Yrjönkadun uimahallin naisten vuorolle. Mikäpä ihanampaa kuin rentoutuminen löylyissä ja uiden muutama kierros.

La: NLP - harkkoja ja illalla kuminauhajumppaa yläkroppatreeniksi. Uni hävisi jonnekin ja valvoin katsellen Titanicia.

Su : Rento aamu. Aamupala rauhalliseen tahtiin nautiskellen. Huoneen luovutus ja kaupungin kiehtoviin turistikohteisiin tutustumaan. Eli kävelyä ilman karttoja reppu selässä suloisen sekavasti kierrellen. Päädyin Forumiin ja Stokkan Hullareille. Saaliina tussi ja paita! Nyt lentokentällä ja nousen kohta koneeseen.

Hyvä liikuntaviikko pikkudamagesta huolimatta. Kuntotestit osoittavat, että kestävyyskunto on parantunut hyvästä erittäin hyväksi!  PolarV800 lepotestitoiminto 34 》 44!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan kiltisti!