perjantai 13. maaliskuuta 2015

Viikonloppu ja viikko 11/Anu

Kuka se on, joka laittaa viikot vilisemään?! Se on kivvaa, että aika kuluu ja kesä on viikko viikolta lähempänä. 

Kehitys on ollut vaan niin hidasta, että pääsen tavoitteeseen todennäköisesti juhannukseen mennessä-mutta minkä vuoden niin se on mysteeri. ..

Nyttenkin oon ihan vaan huilailemassa koko viikonlopun Helsingin keskustassa ja vietän omaa aikaa seuranani telkkari. Lukemista on mukana parin naistenlehden ja hömppäromskun muodossa.
Päivät olen ollut mukana NLP Master Practitioner -koulutuksessa. Fiilis on mahtava, saan niin huikeita työkaluja omaan käyttöön valmentajan työtä ajatellen! 
Illat hotellihuoneessa kuluvat kertaillen päivän aikana käytyjä asioita ja herkutellen. . Tonnikalaa real-leivällä ja soijajogurttia valmissmoothiella sekä pussipuuroa.. 
Kiire ei ole minnekään.  Treeni-intoa on tarpeeksi ja sopiva tahti on nyt löytynyt. Aiempi vitsailu hitaasta kehityksestä on nyt vaan niin totta. Hitaasti hyvä tulee. Rasvaa on vaan on sitä tullut lihastakin sinne luiden ja rasvakudoksen väliin. 
Tämän viikon aikana treenejä on kerätty hyvä määrä.
 Ma: kahvakuula 60min ja liikkuvuusharjoitteita 45min 
Ti: Kehonpainolla tehty kuntopiiri  25 min 
Ke: Jumppa+venyttelyt 60min sekä venyttelyt 45min ja kahvakuulatreeniä 60min
To: Kävely 40min sekä SI-nivelen käsittely 
Pe:Lepoa 
La: Kehonpainolla tehty kuntopiiri 20 minsan
Su: mahdollisesti kävelyä 
Kevyen viikon aikana on ollut tosi paljon töitä ja tämä reissu. Viikko on siten ollut sopivan kuormittava kun salitreenit jäivät väliin SI-nivelongelmien vuoksi väliin. Tilalle tuli kevyttä jumppaa ja kehonhuoltoa. 

Ensi viikolla takaisin tositoimiin! 
Minibaari PT:n hotellikäynnin aikana täyttyy ihan oikealla tavalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan kiltisti!