tiistai 7. huhtikuuta 2015

Personal Trainer – minulleko?

Olen yrittänyt pudottaa painoa jo pitkän aikaa. Tämä lähtötilanne alkoi olla sietämätön itselleni. Nyt olen saanut olemiseni hyvälle tasolle. Miten? Tein tänään sopimuksen personal trainerin kanssa. Tänään oli ensimmäinen tapaaminen. Anu alkaa kanssani yhteistyöhön kuntoni kohottamiseksi, kilojeni karistamiseksi ja väsymykseni voittamiseksi.
Ensin ajatus henkilökohtaisesta tsemppaajasta tuntui mahdottomalle. Nyt olen innoissani! Minulla on kanssa kulkija, joka motivoi, saa asenteen pysymään siellä missä sen pitääkin olla. Tämä kaikki on opettelua.
Suunnitelmassa olisi 2-3 kertaa viikossa treeniä. Yhdestä kahteen kertana kuntouintia, yksi kerta salitreeniä. Käynhän minä, jos on ollut oikein hyvä yö, aamulenkin ennen aamupalaa. Lyhyt se on, mutta saan purettua yön aikana kertynyttä energiaa siihen sopivasti. Olisikohan mahdollista, että puolen vuoden kuluttua pystyisin juoksemaan ennen aamupalaa?

Kuka?
Olen Raila, 48. Nainen, jolla on ollut ylipainon kanssa monta monituista vuotta ongelmia. Haluan kertoa tästä projektista ja prosessista teillekin. Uskon, että moni asia tulee muuttumaan. Minun hommani on liikkua. Olen hyvin itsekriittinen, joten se voi koitua kompastukseksi. Siksi on hyvä, että meitä on kaksi tällä matkalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan kiltisti!