tiistai 7. huhtikuuta 2015

Viikko 14 / Anu


Ma: Kahvakuulatreenien veto. Jätin askelkyykyt väliin ja keskityin muihin liikkeisiin, vatsatreenit erityiskovat! Oi että poltteli! 
​Ti: Kuntopiiri 3krs /16 minuutin rypistys, sovelletusti ilman kyykkyhyppyjä tai penkillenousuja/pohjehyppelyitä. Takareisiparkaa piti säästellä. Venyttelyä ja rullailua lisäksi.
Ke: Kahvakuulatreenit, samat fiilikset kuin maanantaina ja tehot ainakin yhtä kovat.
To: Lepoa sekä keholle että mielelle. Käytiin husbandin kanssa ulkona syömässä sekä leffassa. Kaiken kruunasi Samuli Edelmannin keikka, hieman tanssimista ja kävelyä.Pe: Kävely 48 min. Vasen jalka melkoisen tönkkö ja siihen sattui jos kävelin vauhdikkaasti. Treeniohjelmassa olleet vedot jätin haikeasti pois. Nyyh.
La: Lepo ja ajelu Kalajoelle. Polskin kylpylässä lasten ja husbandin kanssa melkein neljä tuntia, ihan mahtavan rentouttava reissu. Nukuin tosi hyvin, sänky oli kuin pehmeä pesä. 
Su: Pieni kävelylenkki rantareitillä hotellin ympäristössä. Kotimatka, jonka aikana vasen jalka vihoitteli mulle ihan koko matkan. Nukuin pikku tirsat autossa. 

Sunnuntaina Kunnostamon kotisalilla treenit. Fiilis oli hyvä, kyykyissä takareisi ei tuntunut pahalle, sjmv:n tein pelkällä tangolla. 
Jalkakyykky 50kg
Mave sj 20kg
Penkki 30/40/40kg
Leuanveto itse+avustettu (mies nosti jaloista ja minä vedin itteäni ylös). Olin ihan poikki näiden jälkeen. Olo ihan kuin pieksetyllä!! 
Vatsat ja kyljet nopeesti läpi, tehoja säästämättä
Fiilis treeniviikosta oli hieman ristiriitainen. Uskallanko tehdä vai en ja miten se vaikuttaa takareiden paranemiseen. Sunnuntain treenit kuitenkin tuntuivat tosi hyviltä, joten se pelasti paljon fiilistä. Kävelyt ilmiselvästi pistivät takareiden lujille. Sunnuntaina sain kunnon hieronnan jalalle, joka vähän avasi tukkoisuutta. Liikkuvuus aika minimissä, ihan kuin olis tönkkösuolattu! 

Oon testannu nyt pari viikkoa maidotonta ja gluteenitonta ruokavaliota. Välipalojen kanssa on ehkä suurimmat ongelmat, kun on tottunut joka välissä hörppimään pirtelöä maitorahkasta ja marjoista tehtynä.. Nyt kun sitä ei ole ollut listalla niin keksipä jotaki muuta. Soijajogurtista tulee kieli kipeäksi ja heraisolaatti nyt ei kovin hyvälle maistu. Olo tosin on hyvin kevyt ja littana, paino on ehkä aavistuksen tullut alaspäin. Nyt en tosin ole käynyt vaakalla, niin ei tarkkoja lukuja ole. 


Pääsiäisenä herkuttelin mignon-munilla ja paleobrowniella. Olipa pikkusen makiaa. Gluteenittomuus ihan selvästi sopii mulle, vatsa ei ole ollut sekaisin yhtenäkään aamuna. Tattaripuuro kananmunanvalkuaisella ja marjoilla on mun uusi aamuherkku. Ehkä mä tässä  pikku hiljaa palautan sen maidon takaisin ruokavalioon, ainakin rahkan muodossa ja tsekkailen mitä vaikutusta sillä on. Ainakin se helpottaa arkea, kun siihen on kerran tottunut. Pihviäkään ei jaksa koko aikaa syödä ;) Hyväähän se kyllä on!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan kiltisti!