sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Oppiläksyjä

Viimeistään nyt on aikaa kirjoittaa.  Istun lentoasemalla ja olen paluumatkalla kotiin NLP Master Practitioner -koulutuksesta. Viimeinen pari viikkoa on ollut haastava ajankäytön suhteen ja olen istunut useita kertoja alas aikomuksena päivittää blogia vaan on  lyönyt tyhjää.

Treeni-intoa on ollut. Kevyt-keskiraskas-raskas- jaottelu on toteuttanut itseään hyvin ja se tuntuu olevan aika hyvä kaava. Takareisi on päivä päivältä parempi ja sain fysssarilla käydessäni jumppaohjeita. Ei venyttelyä vaan eksentristä lihaskuntoharjoittelua ilman lisävastusta- oma keho riittää. Määrä on runsas, tässä tapauksessa 30 kertaa päivässä olisi riittävästi. Arvaa vaan, muistanko joka välissä jumpata? No en.. Ainoa keino olisi laittaa itselleni muistutus puhelimeen 30 minuutin välein . Ehkä kokeilen sitä sitten.

Tässä vaiheessa varmaan kysymys kuuluu, onko paino pudonnut?! Paino on hiippaillut siinä 65kg :n tietämissä. Tsekkailin vanhoja muutaman vuoden vanhoja kuvia joissa olen ollut noin 10kg kevyempi. Haluanko oikeasti näyttää edes niin laihalle?  En.. Olen suorastaan sairaan laihan näköinen niissä kuvissa. Kun muistan, millainen olo mulla oli henkisesti niin eipä paljon houkuttele. Onni on kaukana sen naisen kasvoista, silmissä on ontto katse ihan kuin sielu olisi tyhjä. Ehkä se olikin?

Pidin ruokapäiväkirjaa viikon ajan. Mukaan mahtui pitsaa, karkkipäivä, riisiä ja jauhelihakastiketta, hedelmiä ja puuroa, täytekakkua ja ihan kaikkea mahdollista. Olo oli koko ajan hyvä syömisestä, tosin mietin että mitä valmentaja tuumaa sitten kun ei se mun ruokailu mitään nipottamista ollut.. Ainoat asiat joissa on korjattavaa olisi syödä enemmän kasviksia ja hieman vähemmän proteiinia.  Ei tullut mitään elintarvikkeiden vaihtoja tai suuria muutoksia. Ihan mahtava tunne kun saa syödä rennosti kaikkea. Kaikki rajoitukset ovat oikeasti turhia jos ei mistään tule huonoa oloa, pysyn terveenä ja kun treeni kulkee.

Tuntemuksen mukaan siis mennään. Turhat kaavat ja nipotukset pois. Olo on ihan mahtava! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan kiltisti!