keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

No niin, nythän se ois kulunut puoli vuotta siitä kun aloitimme "elämäntaparemonttimme".

Palasinpas ajassa taaksepäin ja luin meijän ekat  TeamKunnostamo postaukset, jotka oli rustattu 1.1.2015. Ja ne kuvat.. Noh, tavoitteissa itselläni oli saada puolessa vuodessa kiinteämpi- ja ahistamaton kroppa. Sekä keveys myös henkisellä puolella.
Kyllä olen iloinen että ryhdyin tähän "leikkiin", vaikka ei tämä kuluneen puolen vuoden aikana niin kivaa ole aina ollutkaan.. :D
Alun ahdistus, haasteita syömisen kans, sairastelua, loukattua jalkaa yms. kompastuskiveä. Mutta kaikesta kyllä selviää kun löytyy tahdonvoimaa.

Liikkuminen on ihanaa. Sen ilon olen taas löytänyt tämän kevään aikana. Siitä saa kyllä samanlaista buustia kuin aurinkoisesta päivästä pitkän harmaan kauden jälkeen! Lenkille on päästävä, satoi tai paistoi. :) Se on ihan mahtavaa miten reipas lenkki ulkoilmassa vaikuttaa mieleen positiivisesti, välittömästi. Saa karistettua hetkeksi stressin harteiltaan ja taas jaksaa paremmin.

Syöminen on ollut tämän puolen vuoden aikana ehkä se hankalin juttu, ja luulen että sen kanssa tulen vielä kamppailemaan monet kerrat elämäni aikana. :D
Olen kuitenkin nautiskelija, hyvä ruoka on ihanaa ja tykkään kieltämättä välillä aina herkutellakkin. Mutta pikkuhiljaa opin siihen mitä on kohtuus... ;) Liian tiukat raamit vain ahdistaa. Kaikki menee hyvin kun pitää järjen päässä, ajattelee positiivisesti, syö jos siltä tuntuu, mutta muistaa myös liikkua -vaikka siltä ei välttämättä tuntuiskaan. :D Ja nukkuu hyvin ja tarpeeksi!
Hyvä olo on kuitenkin monen asian summa, ja itse etsimällä löytää oman polkunsa tähän pisteeseen. :)

Ja nyt niitä faktoja tiskiin:
Puolessa vuodessa olen karistanut kropastani painoa 6kg:n verran.
Vyötäröä olen kaventanut n. 9cm.
Ja lantioita n. 6cm.
Ja on reisistäkin jokunen sentti kadonnut.
Kuvat kertonee  myös jotain.


Juhannuksen jälkeen, herkkujensulattelutreenien jälkimainingit.

Selfie berberistä peilin kautta= bersie?  :D
 Ei nyt mitenkään älyttömän isoja muutoksia, mutta tarpeeksi isoja minulle. Ja mielestäni pääsin omaan taivoitteeseeni, vaatteetkaan ei ahdista niin paljoa. :D  Ja jos ei muuta niin ainakin itsetunto on kohentunut. Tästä on hyvä jatkaa energisenä ja lippu korkealla loppukesään ja tulevaan ihanaan ja tunnelmalliseen syksyyn! Energistä kesää kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan kiltisti!