keskiviikko 14. elokuuta 2019

Keho&MieliKunnostamo / Pienryhmävalmennus


Milloin olet viimeksi kysynyt itseltäsi, mitä sinulle kuuluu? Oletko pysähtynyt kuuntelemaan kehosi viestejä tai ehtinyt tulkita niitä? Oletko jumissa elämäntilanteessa, jossa et voi hyvin mutta olisit valmis muutokseen, jos joku vähän auttaisi?
– Kaipaatko muutosta omaan hyvinvointiisi?
– Onko arkesi ajoittain kuormittavaa?
– Stressaatko?
– Nukutko huonosti?
– Jääkö liikkuminen vähemmälle?
– Eikö paino putoa, vaikka tekisit mitä tahansa?
– Tuntuuko sinusta välillä, että voimavarat ovat lopussa?

Keho &MieliKunnostamo on hyvinvointivalmennus, jossa keskitymme keventämään mieltä ja arkea sekä kehoon kertynyttä kuormitusta pienin askelin. Ryhmä kokoontuu kahdeksan viikon ajan ja lisäksi voit tavata valmentajaa yksilötapaamisissa näin halutessasi.

Pienet muutokset ovat usein kaikkein toimivimpia elämäntapamuutoksessa. Valmennuksen teemoina ovat itsensä arvostaminen, stressinhallinta, riittävä ravitsemus, liikunta, uni, palautuminen, rentoutuminen, kehonhuolto, arvot ja motivaatio.

Valmentajana toimii personal trainer, ravintovalmentaja, hyvinvointivalmentaja, NLPersonal trainer Anu Suotula-Teppo

Hinta: 199€
Maksuvälineenä käyvät myös liikuntasetelit ja -etuudet, kuten mm. Smartum, Edenred, Tyky+, ePassi, EazyBreak.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: anu.suotula@gmail.com
Ryhmä kokoontuu torstaisin klo 17:30–19:00.
Tapaamiskerroilla keskustelemme sekä liikumme lempeästi tai reippaasti tai teemme rentoutus- ja läsnäoloharjoitteita.

Saat valmennuksen tueksi kotitreeniohjelman, kuntosaliohjelman, ravitsemusvinkkejä ja pohdintatehtäviä. Lisäksi sinulla on mahdollisuus yksilövalmennustapaamisiin (50€/kerta) ja Kunnostamon treenistudion omatoimikäyttöön (4€/kerta).

Kurssi sopii kaikille ikään ja kuntoon katsomatta. Olet lämpimästi tervetullut aloittamaan syksyn lempeällä tutustumismatkalla itseesi!
Asiakaskokemus: ”Voin lämpimästi suositella kaikille, jotka haluavat kokonaisvaltaista elämän valmennusta, ei vain hampaat irvessä treenaamista! Valmentaja huomioi yksilön elämäntilanteen, lähtötason ja toiveet hienosti. Tarvittaessa suunnitelmia muutettiin viime tingassa, aina tilanteen mukaan, eikä edetty tietyllä kaavalla. Mahtavaa tieto-taidon soveltamista, vertaistukea ja esimerkillistä valmennusta. Elämänkokemus näkyi positiivisella tavalla ja aito välittäminen on läsnä. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, paljon oppineena ja saavuttaneena! Kiitos Anu tästä matkasta!”

Aloitus torstaina 29.8.2019 klo 17:30!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan kiltisti!